2011-05-10 14:39:50• hírek • M. T. R.

Premier a Macondóban

Végre a várva várt első bemutatóra is sor kerül a nagykárolyi Macondo Udvar- és Kamaraszínházban: méghozzá május 16-án. Az Acasa (Otthon) nevű darab a hétfői premieren túl 17-én, 18-án és 19-én is megtekinthető lesz egyaránt este 8 órától a Rákóczi utca 9. szám alatti „kulturális magánintézményben".

Az egyszemélyes színműről a szerző, a károlyi Macondo szülőatyja, Paul Sarvadi (aki nem mellesleg a színjáték rendezője, s mi több, előadója is) ekként vall sajtóközleményében: Az Acasa egy szomorú történet boldog végkifejlettel. Egy színmű, mely nem kínál megoldásokat, annál inkább célja kérdéseket felvetni a létről, az időhöz való viszonyulásunkról, a művészetről mint megtévesztésről.

A darabra helyet a következő telefonszámon lehet előjegyezni Paul Sarvadinál: 0748/974-342. A helyek száma természetesen korlátozott - célszerűnek tűnik tehát minél hamarabb jelezni a részvételi szándékot. Belépőjegyet nem kell váltani. Az előadás megtekintése amúgy 10 lejt kóstál. Ezt az összeget a darab végén lehet kifizetni. (Paul Sarvadi egyébiránt erről nem írt közleményében; érdeklődésünkre elmondta, hogy akár kevesebbet is lehet adományozni - vélhetően többet is -, annak függvényében, hogy kit mennyire szólított meg a macondós Otthon.)


Lesznek egyéb meglepetések is - többet azonban nem árult el Paul Sarvadi
Lesznek egyéb meglepetések is - többet azonban nem árult el Paul Sarvadi


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: